EFD DOOR Fotoselli Kapı Sistemleri
0212 427 04 16


90 Derece Kapı Sistemleri

Kategori: 90 Derece Kapı Sistemleri
Tarih: 2015

Küçük ve hafif otomasyon sistemi, konutlarda kullanım için idealdir. Halihazırda otomasyon sisteminin içine yerleştirilmiş bir kesintisizlik aküsü ve kolaylıkla erişilebilir bir pozisyonda konumlandırılmış bir ON/OFF şalteri ile tedarik edilmiştir.

KULLANICI GEÇİŞİNİ RAHAT VE FONKSİYONEL KILAR

Kullanıcının geçişini rahat ve fonksiyonel kılar. Ayrıca Low Energy (Düşük Enerji) ve Push and Go (İt ve Çık) yöntemlerini seçme imkanını sunar. Low Energy fonksiyonu, Sprint otomatizm sistemini yürüme engelli kişilerin bulunduğu ortamlarda kullanıma özellikle uygun kılarak, kapının düşük enerji ve hızda açılmasını ve kapanmasını sağlar. Low Energy gibi standart donanım kapsamındaki Push and Go fonksiyonu ise başlangıçtaki manuel bir itme ile otomatik açılmanın etkin kılınmak istendiği tüm durumlarda zorunludur.

FONKSİYONELLİK, EMNİYET VE GÜVENİLİRLİK

Standart donanım kapsamındaki ezilmeyi önleyici düzen sayesinde kullanımda emniyetli ve elektrik kesilmesi halinde de manuel kullanımları sağladığından güvenilirdir. Bu ve diğer özgün özellikler sayesinde Sprint, konut ortamı için ideal otomasyon sistemi olarak vurgulanarak dünya döner kapı otomasyon sistemleri piyasasının zirvesine yerleşir.

KULLANICI DOSTU

Otomatik olarak açmak için hafif bir itme yeterlidir.

DÜŞÜK ENERJİ

Düşük enerji ve hız ile açar ve kapatır.